Sofaborde

Sofabord – Zet, Stressless, Via CPH
Til din nye sofa skal der selvfølgelig også et nyt sofabord med. Vi har kvalitets sofaborde fra bl.a. Zet, Stressless og ViaCPH.

Viser alle 5 resultater

 • Via CPH sofabord – oval

  4.095 DKK

  Sofabord fra Via CPH i massiv egetræ, hvor man kan vælge tre forskellige højder som er 35, 41 og 47 cm. På billederne ved siden af, ser du bordet i en oval form, hvorimod man Via CPH også kan lave deres sofaborde i mange andre former. Bordet kan laves i eg sæbe, eg olie og i en røget eg. Vi har mange af deres sofaborde stående i vores fysiske butik, så du skal være velkommen til at kigge forbi.

  Tilføj til kurv
 • Stressless Urban Large – Sofarbord

  4.070 DKK

  Urban bordet fra Stressless er et enkelt bord, som både kan bruges som sofabord, men også som side- eller hjørnebord. Bordet er Ø90, og har en højde på 48 cm, hvilket får bordet til at se let og elegant ud. I Møblér med Wm Living har vi Urban bordet stående, hvor du kan komme og se det i udstillingen i samspil med vores andre produkter fra andre leverandører.

  Tilføj til kurv
 • Stressless Urban Small – Sofabord

  2.800 DKK

  Urban bordet fra Stressless er et enkelt bord, som både kan bruges som sofabord, men også som side- eller hjørnebord. Bordet er Ø55, og har en højde på 48 cm, hvilket får bordet til at se let og elegant ud. I Møblér med Wm Living har vi Urban bordet stående, hvor du kan komme og se det i udstillingen i samspil med vores andre produkter fra andre leverandører.

  Tilføj til kurv
 • Stressless Enigma sofabord

  5.250 DKK

  Enigma bordet fra Stressless er en elegant løsning på et sofabord, som kan gå ind i de fleste stuer. Enigma er bygget op af samme metalstel, som Stressless' lænestole, hvilket skaber et rigtig flot helhedsbillede, hvis man både har stole og bord fra Stressless. Bordet er kun født med en glasplade i Ø90, og det samme gør sig gældende med højden på de 48 cm. Vi har bordet stående i Møblér med Wm Living, hvor man kan komme og se det i udstillingen.

  Tilføj til kurv
 • Zet sofabord – Kristensen & Kristensen

  6.161 DKK

  Tilføj til kurv

Viser alle 5 resultater