Malmø

Viser alle 3 resultater

 • Malmø sofa 2 pers. m. chaiselong (L)

  10.999 DKK

  Her ser du sofaen store chaiselong udgave af Malmø sofaen fra Scapa. Den er lavet med større sæder, og dermed går den hen og bliver en god flydersofa, som har været vældig populær. Komfortniveauet for denne sofa er helt i top. Sæde- og ryghynder er polstret med koldskum med fibervat, der skaber en fasthed og understøtter kroppen på en optimal måde. Malmø serien leveres i mange forskellige opstillinger, samt i flere farver og dessiner. Kom ind i vores butik på Amager, og prøv sofaen, så står vi klar med råd og vejledning.

  Tilføj til kurv
 • Malmø hjørnesofa m. open end

  14.999 DKK

  Her ser du Malmø sofaen, i den største udgave hvor den har stoffet på som hedder Pisa Grey. Den er bygget op med fast koldskum i sædet, så den føles fast, og som samtidig sikre den en lang levetid. Du kan få denne Malmø-sofa med chaiselong og open end i flere farver og dessiner tilpasset din stil i hjemmet. Det er desuden muligt at få sofaen i flere opstillinger, så du eksempelvis kan placere chaiselongen korrekt i forhold til din dagligstue. Yderligere kan du fuldende udtrykket med en matchende puf, der kan tilkøbes.

  Tilføj til kurv
 • Malmø sofa m. chaiselong (S)

  7.599 DKK

  Denne flotte Malmø sofa fra Scapa med chaiselong er perfekt til den lille stue. Sofaen ses er med navyfarvet stof i dessin Pisa, samt sorte træben. Den passer ind i de fleste danske hjem, på grund af dens enkle og skandinaviske design. Denne sofa er i small, hvilket vil sige at den måler 155 x 243 cm, fås også i large. Selve siddehynderne er fyldt op med hårdt koldskum, som både sikre en god komfort, men også en lang levetid. Den kan laves i forskellige farver stof, så du skal være velkommen til at komme ned i vores butik på Amager og prøve sofaen, samt. se de forskellige farver.

  Tilføj til kurv

Viser alle 3 resultater

My text here